Aankomende zondag laatste thuiswedstrijd in de kampioenspoule met speciale acties!

Aankomende zondag laatste thuiswedstrijd in de kampioenspoule met speciale acties!

Zondag spelen we onze laatste thuiswedstrijd in de kampioenspoule tegen Amysoft Lycurgus, de ‘oude’ club van Mark Boumans!

Kom op zondag 10 april naar de wedstrijd van Active Living Orion tegen Amysoft Lycurgus. De wedstrijd, die om 15.00 uur start, staat in het teken van het goede doel CliniClowns. Rondom de wedstrijd organiseren we een familiedag en is er van alles te doen voor het gehele gezin. Terwijl de ouders volleybal kijken, kunnen de kinderen (5-13 jaar) zich voor (en tijdens) de wedstrijd vermaken in de hal naast de wedstrijdhal. De Nevobo komt langs met de volleybalbus vol attributen, van een smashmeter tot een springkussen.

Op deze dag zullen wij spelen met de #tegenkk badge op ons shirt. Wij maken een statement dat we tegen het schelden met ziektes zijn, op én rondom het veld. Jaarlijks krijgen veel mensen met een vreselijke ziekte te maken, waaronder ook veel kinderen. Deze kinderen ondergaan vaak een zwaar traject met veel ziekenhuisbezoeken. CliniClowns zet zich daarom in voor zieke en gehandicapte kinderen én mensen met dementie. Een bezoek van een CliniClown zorgt er vaak voor dat zorgen even worden vergeten en er bij kinderen en mensen een lach op het gezicht verschijnt.

Deze momenten zijn goud waard, daarom vragen wij aandacht voor dit ontzettend mooie, goede doel! Vanuit de ticketverkoop zullen wij €2,50 van elk verkocht kaartje doneren aan de stichting. Kom daarom allemaal op zondag 10 april naar de SaZa Topsporthal in Doetinchem voor topvolleybal én een gezellige middag uit!