Orion gemakkelijk langs SSS

Orion gemakkelijk langs SSS

Achterhoek Orion HS1 – Advisie/SSS HS1: 3 – 0

Zaterdag 20 oktober stond alweer de derde competitiewedstrijd op het programma. Na twee goede overwinningen op Dynamo en Vocasa was het nu de beurt aan SSS uit Barneveld.

Bij ons begon de Australiër Steven McDonald voor het eerst in de basis. Verder stonden Joris, Yordan, Pim, Peter, Twan en Jordi in de opstelling. De eerste twee sets verliepen erg soepel. Met stabiel spel aan onze zijde wonnen we met 25-15 en 25-17.


Steven Macdonald staat voor het eerst opgesteld en haalt uit.

De derde set begonnen we een stuk minder te spelen. SSS maakte hier dankbaar gebruik van en sloeg al snel een gaatje. Bij een 10-16 stand maakte ons team zich kwaad en was het vooral Joris die het team er doorheen sleepte. Yordan begon ineens als een malle te verdedigen, Jordi gooide vervolgens alle ballen netjes op het net en Joris maakte het af. Zo makkelijk kan het dus zijn! Dit deden we dusdanig goed dat we met 25-21 de set wonnen.

Twan Wiltenburg vliegt hoog door de lucht om te gaan scoren.

Al met al wederom een goede overwinning. Zaterdag 27 oktober reizen we af naar Houten voor een wedstrijd tegen Taurus. De volgende thuiswedstrijd staat gepland op zaterdag 10 november. Blijven we onze ongeslagen status houden . . . ?

Graag tot de volgende keer!

Wedstrijd:
Zaterdag 20 oktober 2018 in SaZa Topsporthal Achterhoek
Achterhoek Orion HS1 – Advisie/SSS HS1
Uitslag: 3 – 0
Setstanden: 25-15, 25-17, 25-21

Verslag: Rob Jorna
Foto’s: Hans van Dijk
Foto aanhef: Joris Marcelis blaast de bal door het SSS-blok.


Coach Martijn van Goeverden praat in op zijn team.

 

Meer foto’s van deze wedstrijd