Active Living Orion contracteert opnieuw een Engelsman

Active Living Orion contracteert opnieuw een Engelsman

De 23-jarige Zakk Hadgett komt over van Sheffields VC en gaat komend seizoen het volleybalavontuur over zee aan. Het lijkt een traditie te worden dat Orion een plekje in de selectie reserveert voor een Engels international.
Echter het is meer noodzaak dan strategie , aangezien de Nederlandse talenten, helaas weinig tot geen blijk geven van ambities om in de top van de Nederlandse erevisie te spelen.
De 1.96 meter lange midblokkeerder Haddget kent daarentegen een andere instelling, gezien zijn eerste citaat in de appgroep van Active Living Orion;

“I’ve travelled to the Netherlands a number of times to play volleyball and having seen Leaun & Sam’s success at Orion over the last couple of years I am very excited to join the team!
Playing in Europe has been an ambition of mine since I was 16 years old, so for that to happen at one of the top clubs in Holland is great!”

Hadgett is de tiende speler die Actief Living Orion heeft vastgelegd voor het nieuwe seizoen. Het team van Joris Marcelis en Tom Buijs zal in ieder geval nog worden aangevuld met een buitenaanvaller.