Skip to main content

Active Living Orion en Dirk Sparidans verlengen de samenwerking

Dirk Sparidans is ook volgend seizoen verantwoordelijk voor het eredivisie mannenteam van Active Living Orion.

De 34-jarige oud international, die in Doetinchem bezig is met zijn eerste fulltime klus als trainer/coach, heeft het team nu drie seizoenen onder zijn hoede. Net als de afgelopen twee jaargangen strijdt Orion ook dit jaar weer voor de hoofdprijzen.

De directie van Active Living Orion en Sparidans spreken uit, op dit moment dermate goed bij elkaar te passen en prettig samen te werken, dat het contract voor onbepaalde tijd wordt verlengd.

Jaarlijks zal vanzelfsprekend goed met elkaar worden beschouwd of beide partijen nog het beste uit bij elkaar naar boven weten te halen.Active Living Orion wil doorgroeien in professionaliteit en een voorname sportieve rol spelen in de Nederlandse competitie, maar ook buiten de landsgrenzen. In de nieuw te vormen Conference met België en in de Europacup. Binnen die context van groei en ambitie, voelt Sparidans ruimte voor zijn eigen ontwikkeling en is hij mede door zijn internationale ervaring, helemaal op zijn plaats. Het vertrouwen in elkaar, de manier van samenwerken en de gezamenlijke ambities maakt de club tot een hecht collectief.