Active Living Orion steunt STA-Volleybal

Active Living Orion steunt STA-Volleybal

Tijdens de eerste STA-volleybal Instuifmiddag is Active Living Orion gepresenteerd als nieuwe sponsor van STA-Volleybal. De instuifmiddag is georganiseerd ter gelegenheid van de instroom van nieuwe deelnemers voor het seizoen 2021-2022, een uitgelezen moment om in de Topsporthal in Doetinchem ook Active Living Orion te presenteren als nieuwe sponsor, en wel voor de periode van 3 jaar.

De topvolleybal organisatie is content met het samenwerkingsinitiatief dat zal bijdragen aan de ontwikkeling van volleybaltalent in de achterhoek.

‘Ambitieuze jeugd, onder goede begeleiding, veel met elkaar laten trainen, is essentieel om talenten tot bloei te laten komen. Wij willen namelijk het liefst zo veel mogelijk Achterhoekse jongens in ons eredivisieteam’ aldus Wijnand Geerdink (voorzitter Active Living Orion).

Naast de rol als sponsor, zal Active Living Orion een connectie tussen het huidige topteam en STA-volleybal creëren, middels de betrokkenheid van spelers en staf bij de activiteiten van de volleybalschool. Zo fungeert aanvoerder Adam White  bijvoorbeeld formeel als ambassadeur.

STA-volleybal

STA-volleybal is een onafhankelijke volleybaltalentenschool opgericht door Seesing Flex Longa’59 uit Lichtenvoorde en Rabobank Orion uit Doetinchem die zich richt op de talentontwikkeling van zowel meisjes als jongens, beginnend bij de leeftijd van 13-14 jaar. Jeugdig volleybaltalent van alle verenigingen in de Achterhoek kan bij STA-volleybal aansluiten. Deze talenten blijven gewoon bij hun eigen vereniging competitie spelen waardoor er een samenwerkingsverband tussen volleybalverenigingen in de Achterhoek ontstaat. Die verenigingen krijgen en houden daarmee invloed op de ontwikkeling van het Achterhoekse volleybal-DNA.