Active Living Orion voegt ex- international toe aan selectie

Active Living Orion voegt ex- international toe aan selectie

Een belletje op het juiste moment, dat was er nodig om ‘good old’ Jasper Diefenbach (32) te verleiden om een comeback te maken in het shirt van Active Living Orion. Twee jaar geleden besloot Jasper zijn imposante (internationale) volleybal carrière af te sluiten en zich volledig te richten op zijn maatschappelijke doelen.

Als afgestuurd Econometrist was het vinden van een baan geen probleem, echter zijn bestaan als topsporter inruilen voor een fulltime consultant is hem niet in de koude kleren gaan zitten. De overgang was zelfs zo groot dat hij dus nu heeft besloten dat hij de sport te veel mist en een comeback gaat maken.

De combinatie van topsport en zijn maatschappelijke ontwikkeling gaat Diefenbach bij Active Living Orion aan. Orion is trots dat hij kiest voor de club waarmee hij in 2012 landskampioen is geworden.

Wegens blessureleed bij midspeler David Bes is Diefenbach een goede aanvulling bij het team, zijn ervaring als voormalig aanvoerder van het Nederlands team helpt de ploeg op meerdere vlakken. Diefenbach is per direct speelgerechtigd, dus de kans is aanwezig dat hij reeds enkele momenten in actie zal komen tijdens de supercup.