Op naar Athene!

Op naar Athene!

Vandaag vertrekken we naar Athene om daar woensdag 16.30 uur (Nederlandse tijd) de return te spelen voor de kwartfinale van de Challenge Cup.

We vliegen dinsdagmiddag heen en komen rond 16.00 uur aan op Athene airport.

Nadat we deze trip achter de rug hebben zullen we ons eerst even aansterken met wat lekkere gyros, souvlaki en tzatziki. Om ons op deze manier klaar te maken voor de eerste training die op het programma staat. Na een goede nachtrust en een stevig ontbijt zullen we ons woensdagochtend klaarmaken voor de tweede training, waarna een video meeting volgt. Nadat we stevig hebben geluncht en ons optimaal hebben voorbereid op de tegenstander, zullen we om 16.30 (Nederlandse tijd) starten aan de return tegen @panathinaikos. We dienen een 3-1 nederlaag goed te maken dus moeten zeker aan de bak! Nadat we de wedstrijd hopelijk met een goed resultaat hebben afgerond zullen we nog eens lekker genieten van het typische Griekse eten.

Donderdagochtend hebben we nog even de tijd om wat cultuur te snuiven in Athene, waarna we eind middag terug zullen vliegen naar Nederland. Waar we ons al weer volop gaan focussen op de thuiswedstrijd van zaterdag tegen @recozvh.

Volg de socials voor leuke updates en unieke kijkjes achter de schermen tijdens onze trip in Athene!