Skip to main content

Beau Wortelboer verlengt contract bij ‘’zijn’’ Orion

Beau Wortelboer verlengt zijn contact bij Active Living Orion voor minimaal 2 seizoenen. De 20-jarige middenman uit Doetinchem heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot belangrijke waarde voor het team. Na Tom Koops is Wortelboer de volgende speler die zich committeert aan het ambitieuze Orion. 

Wortelboer speelt zijn hele volleyballende leven al bij Orion. ‘Beau is een mooi voorbeeld van een kind van de club. In 2020 kwam Beau voor het eerst in beeld, toen nog actief bij Heren 3 van Orion, doordat hij regelmatig op onze training kwam kijken. In de Corona periode lag het volleybal voor lagere teams stil terwijl wij doortrainde. Toen heeft de toenmalige trainer Joris Marcelis hem gevraagd een keer mee te doen en de rest is geschiedenis”. Aldus technisch directeur Pim Kamps. 

‘’Het volgende seizoen was hij onderdeel van het team. Hij heeft zich ongelofelijk snel ontwikkeld, binnen 3 jaar tijd is hij vanuit Heren 3 doorgegroeid tot vaste waarde van Heren 1. Daar zijn we met z’n allen ontzettend trots op”.

Voor Wortelboer voelt Orion als zijn club; ‘’Ik ben hier bij de CMV begonnen en vanuit de C-jeugd, B-jeugd en Heren 3 bij Heren 1 terecht gekomen. Na 3 seizoenen voor het eerste te hebben gespeeld ben ik hier nog niet klaar. Er zijn nog genoeg ontwikkelmogelijkheden voor mezelf. Daarnaast wil ik meerdere prijzen winnen met Orion en uitgroeien tot beste middenman van de competitie, voordat ik de volgende stap zet’’.