Contract Active Living getekend

Contract Active Living getekend

Voorafgaand aan de tweede finalewedstrijd van Achterhoek Orion Heren 1 tegen Abiant Lycurgus, zondag 28 april 2019, heeft het bestuur de officiële ondertekening van nieuwe sponsor Active Living voor de komende twee seizoenen vastgelegd op de gevoelige plaat.

Directeur Active Living Wijnand Geerdink, tevens voorzitter van de Stichting Topvolleybal, tekent het contract samen met penningmeester van de stichting Erik Veenstra.

Dit onder toeziend oog van de overige bestuursleden v.l.n.r. Chris Merkx, Menno Koch en Jaap Bakker. Hierna proostten zij op een prettige en vooral succesvolle samenwerking.

 

 

In 2016 is Active Living gestart met het ondersteunen van het eredivisie heren volleybalteam Orion op bestuurlijk en financieel terrein. Aanvankelijk vooral vanuit passie voor deze sport.

Sport en business
De kansen die de samenwerking ons biedt leidt de komende seizoenen tot een volledige integratie van sport en business. Het keihard aan jezelf werken en daarbij dealen met hoogte- en dieptepunten om je doel te bereiken zien we als een motiverend voorbeeld voor de mensen die wij dagelijks begeleiden. Daarnaast willen we onze expertise aan de particuliere markt aanbieden door het vergroten van onze landelijke naamsbekendheid.

Mentaal het verschil maken
Net als in veel andere sporten trainen ook volleybaltoppers eindeloos op techniek, strategie en een fit lijf. Daar maakt men het verschil niet. Dat gebeurt in de mentale kant van deze sport. Het gaat daarbij om het ontwikkelen van je professionele gedrag, omgaan met ontwikkelpunten, tegenslagen en je omgeving om maar eens wat thema’s te noemen.

Het ontwikkelen van een effectieve strategie om topspelers zich mentaal te helpen ontwikkelen is voor ons aanleiding om sinds die tijd steeds intensiever samen te werken met Orion. Voor Active Living ligt de toekomst in het begeleiden van mensen om (nog) meer grip op eigen gedrag te leren hebben.

P=E2
Er zijn de afgelopen decennia verschillende modellen ontwikkeld die beschrijven hoe mensen tot gedragsverandering komen. Wij geloven daarbij in een belangrijke rol voor positieve emotie: passie. Als je die leert te op te roepen (activeren) werkt die als een effectieve energizer. Passie geeft je richting en kracht bij het ontwikkelen van jezelf.

Active Living coaches brengen onze aanpak dagelijks in de praktijk bij deelnemers aan onze trajecten.