Heren 1 drie punten mee uit Houten

Heren 1 drie punten mee uit Houten

SV Land Taurus HS1 – Seesing Personeel | Orion HS: 1 – 3

 

Nog twee wedstrijden te gaan voordat het finalegeweld losbarst. Hierin is de eerste plek, die het thuisvoordeel biedt in de finale, nog haalbaar. De enige invloed die wij hier op kunnen hebben, is twee keer drie punten pakken. De eerste wedstrijd vond plaats in Houten.

 

Tijdens een feestelijke avond – Taurus had namelijk een huldigingsfeestje voor hun bekerwinst georganiseerd – kwamen we goed uit de startblokken. Met Freek, toen nog als setter, in het veld scoorde al onze aanvallers er lustig op los. De eerste set leverde dus ook geen problemen op en een snelle voorsprong werd genomen.

Taurus serveerde een set erg goed en won hierdoor verdiend de tweede set. Aan het eind van deze set viel Maikel uit met een knieblessure. Na wat puzzelen verschoof Freek naar de middenpositie (Dik is namelijk nog niet fit), maar ook hij viel al na 10 punten uit met een knieblessure (die gelukkig lijkt mee te vallen).

Met de laatste zeven fitte mensen werden de derde en vierde set uiteindelijk knap gewonnen. Hierin vervulde Tom de rol van midden met verve.

Zaterdag 7 april spelen we onze laatste thuiswedstrijd voor de finale. Om 20:30 staat de strijd tegen SSS uit Barneveld op het programma.

 

Wedstrijd: Kampioenspoule
Zaterdag 31 maart 2018 in Houten
SV Land Taurus HS1 – Seesing Personeel | Orion HS1
Uitslag: 1 – 3
Setstanden: 20-25, 25-19, 22-25, 17-25
Verslag: Stijn Held
Foto aanhef: Robert van de Gevel