Jannes van der Ham te gast in volleybal talkshow Tijd Voor Volleybal!

Jannes van der Ham te gast in volleybal talkshow Tijd Voor Volleybal!

De 26-jarige Jannes van der Ham speelt zijn vierde seizoen bij Active Living Orion. Met maar liefst 38 gescoorde punten in de blokkering behoort hij tot de top 4 van de Eredivisie Heren. Siebe Korenblek (21 jaar) speelt dit jaar zijn tweede seizoen in de Eredivisie voor het Talentteam Papendal. Hij staat op dit moment 5e in de statistieken met 35 gescoorde ballen in het blok. Beide heren vertellen aan tafel bij Tijd voor Volleybal over hun seizoen in de Eredivisie en hun belangrijke taak in het spel.

De overige gasten zijn Ron Zwerver, winnaar van Olympisch Goud in 1996, Jeffrey Scharbaai en Ilse Sinnige, hoofdcoach en speelster bij het teruggetrokken Team Eurosped en Susan Reinders, volleybalster in Amerika.

Tijd voor Volleybal is een talkshow waarin presentator Jeffrey Klok in gesprek gaat met bekende Nederlandse volleyballers over de Eredivisie en het laatste volleybalnieuws. De talkshow wordt op zondag 22 januari om 16:00 opgenomen in het Dynamo Café in het Omnisport Apeldoorn en is vanaf maandagavond 23 januari om 18:00 uur te zien via het YouTube kanaal van Tijd voor Volleybal. Het is ook mogelijk om als publiek aanwezig te zijn bij de opname, opgeven hiervoor kan via https://tijdvoorvolleybal.nl/kalender/