Klaar voor de tweede helft

Klaar voor de tweede helft

Achterhoek Orion HS1 – SV Land Taurus HS1: 3 – 0

Op zaterdag 22 december vond de laatste wedstrijd van het seizoen 2018 van Achterhoek Orion plaats in de Doetinchemse Topsporthal. Vanuit Houten kwam Taurus op bezoek om de drie punten uit Doetinchem mee te nemen. Ook zij hebben de afgelopen weken gekeken naar de prestaties van Orion en hadden zeker gedacht dat ze wel een kans zouden hebben.

Helaas voor Taurusianen lieten Orion zien, dat ze zeker niet van plan waren om de punten uit te delen. Met in de basis Rob (als libero), Sam, Pim, Steven, Twan, Nikita en Joris begonnen de mannen goed aan de wedstrijd. Waar het eerst nog wel gelijk op ging, konden ze uiteindelijk in het midden van de set steeds een gaatje slaan, die ze ook niet meer weggaven.
Martijn van Goeverden kon op alle posities wisselen en dat werd dan ook zeker gedaan. Behalve Jordan en Wessel, heeft iedereen gespeeld en kunnen laten zien dan ze klaar zijn voor de tweede helft van het seizoen. Het laatste punt werd gescoord door Jordi (via de pipe aanval), wat betekende dat de heren een welverdiende kerstperiode ingaan.

Doch zullen de mannen niet stil zitten en zal er zeker getraind worden om op 5 januari (beker wedstrijd tegen Lycurgus) top fit te zijn.
Voor nu wenst Achterhoek Orion en staf iedereen een hele fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar. En omdat er niet alleen Nederlanders in het team zitten:

Весела Коледа и щастлива нова година

Merry Christmas and a Happy New Year

Счастливого Рождества и счастливого нового года

 

Wedstrijd:
Zaterdag 22 december in SaZa Topsporthal Achterhoek
Achterhoek Orion HS1 – SV Land Taurus HS1
Uitslag: 3 – 0
Setstanden:  25-19, 25-16, 25-18
Verslag: Joris Marcelis

 

 

 

 

 

Foto aanhef: archief Robert van de Gevel