Lekker vrij spel tegen SSS

Lekker vrij spel tegen SSS

Seesing Personeel | Orion HS1 – Advisie/SSS HS1: 3 – 0

Zaterdag 7 april, de laatste wedstrijd van de playoffs. We waren al zeker van de finale en dus kon er vrij gespeeld worden. Dat werd ook zeker getoond. Met sterke aanvallen en goede acties vanaf de servicelijn konden we SSS goed onder druk zetten. Al snel moesten de Barnevelders de buitenaanvallers opzoeken die regelmatig tegen ons blok aanliepen. Met 25-14 ging de set ons Achterhoekers.

De tweede set begon het spannend, tot ongeveer 8-7. Daarna ging het bergafwaarts bij SSS en konden we snel uitlopen. Via 16-8 werd het uiteindelijk  25-15.

Aan Barneveldse kant werd veel gewisseld, om maar wat op gang te krijgen. Dit had geen effect bij ons en we speelden lekker door. Aan het einde van de set kwam Kees Merkx (ondertussen vaste waarde van H1) erin en maakte meteen indruk met een killblock. Met een Ace van Pim Kamps werd het uiteindelijk 25-14 en was de overwinning binnen.

Goede generale voor volgende week, want dan begint de playoff finale tegen Lycurgus. We beginnen met een uitwedstrijd, om de week erna thuis te spelen. Houd onze sociale media in de gaten voor de speeltijden en zorg dat je er bij bent.

 

Wedstrijd: Kampioenspoule
Seesing Personeel | Orion HS1 – Advisie/SSS HS1
Uitslag: 3 – 0
Setstanden: 25-14, 25-15, 25-14

Verslag: Joris Marcelis
Foto aanhef: archief Hans van Dijk

Meer foto’s van deze wedstrijd