Active Living Orion uitgeschakeld in Europa

Active Living Orion uitgeschakeld in Europa

Het is Active Living Orion in de CEV-cup niet gelukt om de return te winnen tegen Lindemans Aalst. Door dit verlies is Orion uitgeschakeld in de CEV-cup.

Lindemans Aalst had door de 0-3 overwinning van vorige week maar twee sets nodig om de volgende ronde te halen. Orion-coach Martijn van Goeverden besloot de wedstrijd direct te beginnen met middenaanvaller Bas van Bemmelen. Aan de kant van Aalst begon zowel Twan Wiltenburg als Tim Smit in de basis.

De eerste set ging erg gelijk op maar werd mede door een goed scorende Jeroen Oprins door Aalst gewonnen (26-24). In set 2 sloegen de Belgen al gauw een gaatje en wisten deze voorsprong gedurende de set uit te breiden. Orion had moeite met het maken van de side-out doordat buitenaanvallers Shalev Saada en Adam White net zoals vorige week maar moeilijk tot scoren kwamen. Aalst volleybalde zakelijk verder en stelde via 25-13 de volgende ronde in de CEV-cup veilig. In de derde set kregen vervolgens de wissels bij Orion nog speeltijd, maar ook zij wisten Aalst geen set af te snoepen (25-20).

© Volleybalkrant

Uitslag: 3 – 0

Setstanden: 25-23, 25-13, 25-20

Foto: Hans van Dijk