Orion verlengt 7 contracten, maar neemt ook afscheid

Orion verlengt 7 contracten, maar neemt ook afscheid

De selectie van Active Living Orion krijgt steeds meer vorm door de verlenging van huidige spelers, de toevoeging van nieuwe en het vertrek van spelers. Komend seizoen genieten de fans in Doetinchem weer van het enthousiasme van Jannes van der Ham, de gepassioneerde middenman blijft voor zijn derde seizoen bij Active Living Orion. Hij heeft het goed naar zijn zin in Doetinchem, gaat komend jaar een huis kopen in Twente en werkt sinds afgelopen jaar bij sponsor Ubbink als Junior Technisch Adviseur BIM. Eerder verlengde aanvoerder Adam White, middenman Jasper Diefenbach, passer-loper Tijmen Laane, libero Rob Jorna, diagonaal Colin Zuijdgeest en spelverdeler Stijn Held (doorlopende overeenkomst) hun verblijf in Doetinchem. Jasper Wijkstra was de eerste nieuwe aanwinst, hij komt over van het Talent Team Papendal.

Spelverdeler Noah Van Dam heeft, na een veelbelovende start, wegens een blessure niet het seizoen gehad die hij had gehoopt en zal afscheid nemen van Active Living Orion. “Voor Noah is het belangrijk dat hij veel wedstrijden gaat spelen én op een hoog niveau kan blijven trainen. Ondanks dat dit niet bij Active Living Orion is, onderzoeken we wel de mogelijkheid of Noah bij de ochtendtrainingen kan meedoen. Zo kan hij zijn gewenste trainingsuren blijven maken en hopelijk een mooie club vinden om zich verder te ontwikkelen”, aldus Kamps.

Bas van Bemmelen stopt na een indrukwekkende carrière met topvolleybal, maar blijft gelukkig betrokken. Hij wordt als fysiotherapeut toegevoegd aan de staf. Shalev Saada zoekt na drie jaar in Doetinchem een nieuwe uitdaging in het buitenland en Jordan Dalrymple keert na een seizoen terug naar Engeland. Assistent Tom Buijs neemt ook afscheid  van Active Living Orion nadat hij zijn contract niet heeft verlengd.