Orion zet Achterhoek op de kaart

Orion zet Achterhoek op de kaart

Achterhoek Orion doet actief aan talentontwikkeling

Het eerste herenteam van volleybalclub Orion uit Doetinchem, al jaren actief in de top van de Nederlandse eredivisie, speelt komend seizoen onder de naam ‘Achterhoek Orion’. Zo helpt de volleybalorganisatie de regio om een sterker merk te worden.

De spelers, stafleden en bestuurders dragen deze naam met trots, binnen en buiten Nederland. Daarnaast gaan zij actief meewerken om de sterke kanten van de regio te benadrukken. In woord, maar ook zeker in daden. Denk hierbij aan clinics, promofilmpjes, wedstrijden in de regio, bedrijfsbezoeken en evenementen.

Dit zal helpen bij de gezamenlijke doelstelling van overheden, ondernemingen en maatschappelijke organisaties: de Achterhoek te promoten.
Om de regio (economisch) sterk te houden is het, naast de voorwaarde dat de naamsbekendheid toeneemt, erg  belangrijk dat er in de toekomst voldoende geschikt personeel beschikbaar is.
Achterhoek Orion doet actief aan talentontwikkeling, –ondersteuning en –begeleiding.

Jonge regionale topvolleyballers blijven zo lang voor de regionale arbeidsmarkt  behouden. Daarnaast worden volleyballers naar de regio gehaald die zowel sportief als maatschappelijk een carrière opbouwen. De Stichting Orion Topvolleybal Doetinchem zorgt voor het maximaal faciliteren en begeleiden van deze carrières.
Veel van de huidige sponsoren hebben tevreden hun contract verlengd en gelukkig zijn er ook al nieuwe partijen die bij dit unieke initiatief willen horen.

Vanaf nu zijn de heren van Orion er op gericht onze regio Achterhoek op de kaart te zetten. ‘Samen voor de Achterhoek’.