Speel op zeker! Heilbron, trotse shirtsponsor van Orion Heren 1

Speel op zeker! Heilbron, trotse shirtsponsor van Orion Heren 1

Speel op zeker!

Heilbron, trotse shirtsponsor van Orion Heren 1

Vanaf seizoen 2018-2019 zal voor de duur van twee jaar Heilbron met haar bedrijfsnaam zichtbaar zijn op de shirts van Orion Heren 1, onder het rugnummer.

Speel op zeker

Heilbron is specialist op het gebied van collectieve (zorg)verzekeringen, pensioenen, hypotheken en makelaardij voor de zakelijke en particuliere markt. Met meerdere kantoren door het land noemt Heilbron zichzelf ook wel een ‘landelijk opererende organisatie met lokale betrokkenheid’. Met deze samenwerking wil Heilbron haar landelijke aanwezigheid kracht bij zetten.

Mooie samenwerking

,,Wij zijn erg verheugd met deze samenwerking,” aldus Orion-bestuurslid Menno Koch. ,,Heilbron is een vertrouwde naam en partner in de omgeving Doetinchem en inmiddels veroveren ze ook landelijk de (verzekerings)markt. Dit sluit ook aan bij regionale en landelijke uitstraling van Orion.”

Goed gevoel

,,Orion speelt landelijk op het hoogste niveau en daar mogen we vanuit de Achterhoek trots op zijn. Wij voelden ons meteen thuis en waren er snel over eens dat we graag onze naam aan Orion willen verbinden,” geven Frank Germans (partner bij Heilbron) en Niels Mulling (financieel directeur bij Heilbron), aan.

Talentontwikkeling

,,Daarnaast besteden ze veel tijd aan talentontwikkeling, niet alleen op sportief vlak maar ook vanuit maatschappelijk oogpunt. Dit sluit aan hoe wij bij Heilbron met talent omgaan en hierin kunnen we wellicht een mooie verbinding maken,” benadrukt Frank Germans.

Je hebt elkaar nodig

Volleybal is de ultieme teamsport waarbij je elkaar nodig hebt, want alleen kom je er niet. En zo werkt dat tenslotte in het bedrijfsleven ook. ,,Het komende seizoen zien wij dan ook met plezier en vertrouwen tegemoet,” aldus Niels Mulling.

Lees hier meer op de website van Heilbron