Skip to main content

Active Living Orion verlengt contract Tom Koops!

Active Living Orion kondigt met trots aan dat het contract van Tom Koops is verlengd voor een periode van twee jaar. Koops, die dit seizoen bij het team is gekomen, heeft zich snel ontwikkeld tot een vaste waarde voor het team.

Sinds zijn komst heeft hij indruk gemaakt met zijn stabiele spel. “Tom heeft zich bewezen als een belangrijk onderdeel van ons team”, aldus Pim Kamps, technisch directeur van Active Living Orion. “Zijn explosieve spel, harde service en stabiele passing zijn aspecten waar het publiek voor naar de sporthal komt. We zijn blij dat we zijn contract hebben kunnen verlengen en kijken uit naar succesvolle seizoenen samen.”

Het verlengen van het contract van Tom Koops onderstreept de ambitie van Active Living Orion om voor Nederlandse spelers arbeidsperspectief te bieden. Dit maakt het voor de speler mogelijk om van volleybal zijn werk te maken en de organisatie vergroot hiermee haar professionaliteit. 

Tom Koops zelf is ook verheugd met de contractverlenging en kijkt uit naar de komende jaren bij Active Living Orion. “Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat de club in mij heeft gesteld. De ambitie van de club spreekt mij erg aan. Laten we hopen dat dit de komende jaren resulteert in zoveel mogelijk hoogtepunten! “, zei hij.

Active Living Orion kijkt uit naar een succesvolle voortzetting van het huidige seizoen én de komende seizoenen!