Skip to main content

Active Living Orion versterkt zich met twee nieuwe spelers

Active Living Orion kondigt met trots de recente versterkingen van het team aan. De club verwelkomt met enthousiasme twee nieuwe spelers die vanaf nu deel zullen uitmaken van het team. Alex Meijs komt over van PDK Huizen en de Tsjech Lubos Bartunek komt over van het Cypriotische Anorthosis Famagusta.

De eerste toevoeging aan het team is de 24-jarige Alex Meijs, afkomstig van PDK Huizen. Meijs is in de Eredivisie begonnen bij SSS Barneveld, waar hij 3 jaar actief is geweest. Na anderhalf jaar PDK Huizen maakt hij nu de overstap naar de huidige koploper uit de Eredivisie. Meijs maakte gisteren tijdens de wedstrijd tegen Limax zijn officiële debuut voor Active Living Orion.

Lubos Bartunek vervangt de geblesseerde Liam McCluskey

Daarnaast verwelkomt Active Living Orion de ervaren spelverdeler Lubos Bartunek, die de positie van spelverdeler zal bekleden. Bartunek komt in actie als vervanger van de geblesseerde Liam McCluskey. McCluskey raakte op 9 december geblesseerd tijdens de uitwedstrijd tegen Vocasa. De herstelperiode gaat langer duren dan in eerste instantie werd verwacht. McCluskey gaat hard werken aan zijn herstel om dit seizoen nog terug te keren. Om de sportieve doelstellingen te realiseren is er voor gekozen om een waardige vervanger te vinden op deze positie. De 33-jarige Bartunek komt over van het Cypriotische Anorthosis Famagusta. Daarnaast is hij actief geweest in Oostenrijk, Tsjechië, Roemenië en Hongarije. De Tsjechische international sluit zich per direct aan bij de groep.